Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Χαλίφης στη θέση του Χαλίφη;


Μαθαίνουμε πως μεγάλη συζήτηση γίνεται πίσω από κλειστές πόρτες στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ σχετικά με κάποιον εργαζόμενο που ήρθε από το υπουργείο Παιδείας με σύμβαση εργασίας, δεξί χέρι του διευθύνοντα συμβούλου.
Ο συγκεκριμένος αδρά αμειβόμενος υπάλληλος - στέλεχος κατηγορείται από πολλούς για τους τρόπους του, ειδικά προς το μόνιμο προσωπικό της εταιρείας. Λέγεται πως αρκετές φορές ξεπερνά τα όρια του αγενή και περνά σε αυτά του υβριστή... Οι ψίθυροι αναφέρουν πως το γεγονός πως ασκεί γενικό κουμάντο στα πάντα, κάτι σαν γενικός διευθυντής δηλαδή, τον έχει κάνει να παραφέρεται συχνά, προκαλώντας έντονη δυσφορία σε πολλούς...


Το κερασάκι στην τούρτα δε αποτελεί ακόμα μία φήμη που τον συνοδεύει. Λέγεται πως σε όποιον εργασιακό χώρο εμφανίζεται, το πρώτο που κάνει είναι να παρατηρεί εάν το προσωπικό εργάζεται σωστά, όπως ο ίδιος φυσικά το αντιλαμβάνεται, ενώ δε διστάζει σε αντίθετη περίπτωση να ενημερώσει άμεσα τηλεφωνικά τους αρμοδίους... Οι κακές γλώσσες μάλιστα συμπληρώνουν πως τον φοβούνται για την συγκεκριμένη του δραστηριότητα όχι μόνο  απλοί υπάλληλοι, αλλά και ανώτερα στελέχη, ακόμα και διευθυντές όπως μας αναφέρθηκε! Είναι χαρακτηριστικό πως ακόμα και παντοδύναμος "υπερδιευθυντής", φροντίζει να ικανοποιεί άμεσα κάθε επιθυμία του, φοβούμενος την οργή του.
Όπως και να έχει πάντως, είναι λυπηρό να παρατηρούνται τέτοιες  συμπεριφορές σε μία δημόσια μέχρι πρότινος τουλάχιστον εταιρεία. Δεν ξέρουμε αν είναι θέμα χαρακτήρα του συγκεκριμένου ατόμου, ή είναι η αίσθηση της απόλυτης εξουσίας που του παρέχει ο διευθύνων σύμβουλος. Τέτοιες συμπεριφορές πάντως το μόνο που καταφέρνουν είναι να εξοργίζουν τους πάντες.

Άραγε νέα ήθη, νέα έθιμα εν όψη ολοκλήρωσης της ιδιωτικοποίησης;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου